Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tolvajok közt nem leszek néma
  2007-06-03 10:47:26, vasárnap
 
  Májusi gondolatok Tolvajok közt nem leszek néma...
2007-05-24. 11:42:20

E sorok írója 68 éves, nyugdíja 36.538 forint, 39 év után, egykor jobb napokat látott MDF alapító. 2007. május.



--------------------------------------------------------------------------------


Különösen a vidéki élet látszik kilátástalannak. Bezárt iskolák, óvodák, kórházak, posták, vasutak, buszjáratok, üzemek, üzletek, tönkrement kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, családi gazdaságok, új járadékkal sújtott villanynélküli tanyákon, lét-nemlét határán tengődő őstermelők, becsapott baloldali panellakók és cigányok, hosszan lehetne sorolni az áldozatokat.

A nap 24 órájában dübörgő hazug szennyes primitív kommunikáció, és média-butítás figyelemelterelés a valós problémákról, soha nem látott magasságokba szárnyaló tőzsdeindex, gengszter-rendőrök és politikusok összefonódása a hatalom csúcsain. Egyszóval robbanás előtti társadalmi feszültség. És akkor megszólal az értelmiség egy része. Csoóri Sándor megírja márciusi levelét, melyet sokan aláírnak, a Nemzeti Fórum országos gyûlésén, Lezsák Sándor ország-rombolásról és nemzet-gyilkolási kísérletről beszél, Fritz Tamás nyílt levélben figyelmeztet Sólyom László elszabotált kötelezettségeire, melynek következtében jött létre az illegitim hatalom. (Egy szó válasz sincs!)

Für Lajos dicséretes módon beismeri az Antall-kormány tévedéseit, és a változtatások mikéntjére is utalt. Bíró Zoltán, Pozsgay Imre, Csurka István, Szûrös Mátyás több tévé-csatornán is szerepel, és vitákat vindikál, Cser Ágnes nagyon markáns ellenvéleményét minden lehetséges formában képviseli az egészségügyről.

Döntő többségük jobbító szándékát nem kérdőjelezve kérdezném: - miért most szólaltak meg? Miért nem korábban, mondjuk 1991-ben vagy '92-ben, amikor már lehetett észlelni, hogy Antallék átverték a nemzetet, amikor megszületett a Csurka-tanulmány, amikor én is rácsaptam az MDF-re az ajtót? Történt ugyanis, hogy e tanulmánynak a Magyar Fórum külön számában való megjelenése után Debreczeni József MDF-es képviselőnek, a Népszabadságban! - megjelent reagálása az egész MDF-et lenácizta, amennyiben az ott leírtakkal egyetért. Mint a Bács megyei választmány egyik hangadója, megbeszéltem Goór Imre nagyon neves festőmûvésszel, az MDF Bács megyei elnökével, atyai jó barátommal, hogy a soron következő szeptemberi, megyei választmányi ülésen javasolni fogja Debreczeni József kizárását az MDF-ből, ami automatikusan a frakciótagság megszüntetését is jelentette volna. Imre bácsi ígéretéhez híven megtette az előterjesztését, amivel a választmányi tagok döntő többsége egyetértett.

És most fogóddzanak meg, kedves Bíró Zoltán és Für Lajos tanár urak, mert felállt a nagytekintélyû Lezsák Sándor, és kijelentette, hogy kizárásról szó sem lehet, mert Debreczeni további szolgálataira a média-egyensúly ügyekben az MDF-nek égető szüksége van, és punktum! Debreczeni egyébként Krajcsovszky József veje, aki a Kecskeméti Tanító- és Óvónőképző Intézet (Főiskola) főigazgatója és az MSZMP Bács-Kiskun megyei végrehajtó bizottságának tagja, a megszûnéséig.

MDF-es karrierje kezdetén figyelt fel rá a Bács-Kiskun megyei RFK III-as politikai osztálya (osztályvezető Jenovai ezredes) majd több esetben konzultáltak vele az MDF-et illető kérdésekben és az úgynevezett "mezítlábas" foglalkoztatás keretében találkozókat szerveztek a megyei III/III-as alosztály vezetője, Balogh Bertalan rendőr alezredes kezdeményezésére. A történtek után választmányi tagságomról írásban lemondtam. A drámai megszólalások miért nem történtek meg a Horn-Orbán-Medgyessy kormányok idején, mert akkor is ezer ok lett volna rá? Az a sanda gyanúm támadt az időzítéssel kapcsolatban, hogy akik kezdetben felturbózták az ügyet, a túloldalról kapták a karmesteri pálca beintését. Mert cui prodest? - azaz kinek az érdeke? Mert az MSZP-nél jó stratégiák vannak, gondolták ők, ha most a hangulat elmérgesedésének kezdeti szakaszán hagyjuk az úgynevezett ellenzéki értelmiséget egy kicsit kiabálni, ezzel azt a hamis illúziót tudjuk a megtámadott társadalomban gerjeszteni, hogy ebből valamilyen eredményt születtethet.

Ez várakozást jelent és csökkenti a kazánban a nyomást, elodázható a társadalmi robbanás, a megnyert idő alatt az utolsó morzsákat is el tudjuk lopni, még az EU pénzek kezdeti összegeit is le tudjuk nyúlni! Kérdezem, tartalmilag honnan ez a nagy hevület, hogy most megmutatjuk, hogy "szolidaritás az elesettekkel", meg "összefogás", meg mindenfajta szövetség, hiszen ezek között eddig sem volt, meg ezután sem lesz soha! Húzták, mint a kutyák, a pacalt, száz irányban az értékeket, így aztán a nemzeti érdek nem érvényesülhetett, hogy csak a legkézenfekvőbb példát említsem: ha Jakab Pista 2005 márciusában nem fog kezet a Koreából haza lambadázó Gyurcsány Ferenccel és nem rendeli vissza, illetve haza a traktorokat a gazdákkal, akkor ma nincs Gyurcsány-kormány.

Meg is hálálta neki, már március 16-án a miniszterelnök, amikor gúnyosan kijelentette, hogy a parasztok gyáván hazatakarodtak. Az aláírt megállapodás lényeges pontjait pedig mind a mai napig nem teljesítették, Jakab Pista meg a lényegi kérdésekben hallgat, meg fékezi a gazdaköröket, miközben lényegtelenekben néha kiabál. A gyakorlatias, meg materiális kérdéseket áttekintve az egykori rendszerváltók-gengszterváltók úgy gondolták, itt az idő, szolgálataikat újra felajánlaniuk a társadalomnak, mert ha beindul az átalakulás, nehogy már ők kimaradjanak belőle, amikor nekik ebben már gyakorlatuk van, és a tanulságokat is levonták.

Ajánlanám az érintettek figyelmébe az Echó televízióban megjelent közvélemény-kutatás eredményét, amely azt mérte fel; a szükséges kibontakozás elindítását és lebonyolítását kire bíznák az emberek. Nos, kb. 20-20 százalék bízná az MSZP-re és a Fideszre. 40 százalék azt mondta, hogy ezekre aztán nem! - teljesen új garnitúra kell, és a 20 százaléka nem tudja! Tanúsíthatom, hogy hozzám közel álló jó ismerőseim és barátaim hasonlóan gondolják, úgy, mint: ELÉG VOLT! Húzzatok el, amíg lehet! A magyarságnak 1989-ben volt egy soha addig nem látott, vissza nem téríthető esélye, hogy a nemzet további boldogulását elindítsa és megszerezze. Jól látták ezt ellenségeink is és azonnal lecsaptak a prédára, megvásárolható, hazaáruló gazembereket csempésztek be az átalakulás kulcspozícióiba, akik idegen kézre játszották át a nemzeti vagyont, és eredményesen megtámadták a társadalom önfenntartó ösztönét.

Az anyagi javak, meg a pénz lett az Isten, a fogyasztás meg a prédálás bálványa a példakép. Ennek természetes következménye lett a soha nem látott mértékû erkölcsi és tudati lezüllés, melyet az idegen érdekek szolgálatába álló Antallék által érintetlenül hagyott szennyes média naponta újra táplál. Az értelmiség egy része cinkosan együttmûködött, a másik része némán hallgatott, és elvétve hangosan tiltakozva pedig azonnal ráütötték az antiszemita bélyeget, majd agyonhallgatták őket. Idegen titkosszolgálatok és idegen maffiák szabad területévé vált az ország, összefonódva a hatalmi "elit" egy részével, így az ellenük fellépő rendőröket és titkosszolgálatokat megfélemlítették, félreállították, pl. Tonhauser László rendőrezredest, vagy munkatársait. Adatbázisaikat lenyúlták, vagy megsemmisítették. Mára pedig nyílt harcot indítottak a magyarság kulturális, morális, anyagi, fizikai és egészségi tönkretételéért, hogy ellenállás nélkül tudják végrehajtani 500 ezer zsidó és 1 millió kínai betelepítését - most itt tartunk -, akiknek az előőrsei már több tízezres nagyságrendben megérkeztek.

Kedves rendszerváltó gengszterváltók! Az önök munkája eredményeként a 20 milliárd dollár adósságból lassan 100 milliárd lett, a nemzeti vagyon 90 százalékának eltûnése mellett. Az a túrós bukta, melyet önök bekevertek, Hornék bekovászoltak, Orbánék megkelesztettek, most Gyurcsányék által lesz kisütve és a kiszolgáltatott magyarság torkán lenyomva. Ha csak! Ha csak a 25. óra elején észbe nem kapunk. Önöknek megadatott a lehetőség, hogy megmutassák, mire képesek. Megmutatják: köszönjük, még egyszer nem kérünk belőle, ezért teljesen felesleges lakiteleki, meg egyéb nosztalgia-találkozókat rendezni, pótcselekvéseket, népszavazási cirkuszokat szervezni, és a cselekvés illúzióival hitegetni a megnyomorítottakat.

Tessék letenni az asztalra egy határozott elszámoltatási és felelősségre vonási programot, folytatva a gazdaság-élénkítő problémamegoldó receptúrákkal, kizárólag a nemzeti érdek elsődlegessége szellemében. Fogadókészség hiánya esetén kiegészíteni egy sztrájkfelhívással, nos, ezt lehet, de mellébeszélni nem! És azért nem ajánlom az Orbán-csoport megoldó-képletét sem, mert az a párt, amelyik a választások előtt 20 százalékos előnnyel vezet, azután kétszer is veszít, azért ott valakiknek nagyon meg kellett dolgozni, és ott nagyon nagy baj van. Mert az a felelős vezető, aki 200 ezer híve előtt zavartalanul elolvassa az előre megírt beszédét, miközben tőle 300 méterre már kardlapozzák, letapossák, könnygázgránáttal lövik az embereit, és nem hagyja abba, és nem mondja, hogy utánam fiúk, hanem beül a páncélozott BMW-be és elpucol, nos az ne akarjon történelmet csinálni, meg országépítést, mert abból ugyanakkora rakás lesz, mint a mostani. Az üljön be egy csendes sarokba, helyzetelemző tanulmányokat írni és nevelni a gyerekeit. Végig hallgattam Orbán Viktor május 20-i beszédét, pompás retorika, remek szónoki teljesítmény, remek hasonlatok, elemzések, elvek a jövőről, szidalmak a jelenről, egyetlen konkrétum nélkül.

Drága újjáválasztott elnök úr! A kifosztott, csalódott magyar nem ezt várta! Nem kell a rizsa! Ha csak egy mondatban utalt volna arra, hogy hatalomra kerülésük esetén az első intézkedésük az elévülési idő fölülvizsgálata, majd a privatizációs szerződések felülvizsgálata, a felelősök őrizetbe vétele, a vagyonelszámoltatás, mindjárt hitelesebb lett volna ez az előadás. Akkor talán Kóka úrék is elgondolkodtak volna az eddig, és ez utáni ügyleteik kockázatairól, a Szerencsejáték eladásáról, meg minden további értékesítésről, átjátszásról. Ehelyett az ön gyönyörû szóvirágainak a hatásaira a hallgatóság vörösre tapsolta a tenyerét és majd a tömegpszichózis elmúltával döbben rá, hogy megint nem kapott semmit, csak üres ígéreteket, amelyeket nem lehet számon kérni. 1998. tavaszán a Kiskőrösi Mûvelődési Házban egymás mellett ültünk Kósa Gyula Metész elnökkel, és hatszázad magunkkal hallgattuk Orbán Viktor választási nagygyûlését, ahol szót kapván vázoltam az addigi Postabank sztorit és kértem az elnök urat, hogy hatalomra jutva vizsgáltassa ki ezt a hatalmas kárösszegû sikkasztási és pénzhamisítási botrányt. Ekkor tûnt el 28 tonna pénzpapír, amelyből 12 tonnát Akasztón találtak meg Tonhauserék. És ezután nem sokkal kellett a barna ötezreseket kivonni a forgalomból, melyek az eredeti klisék alapján készültek.

Hozzászólásomat azzal zártam: kérem elnök urat, a győzelem után ne feledkezzen meg egy hamiskás magyar közmondásról, amely úgy hangzik "Finggal gombot festeni nem lehet". A kongresszusi beszédet hallgatván ez ma is nagyon aktuális. Két dolgot nem tudtam akkor. Az első, hogy a Fidesz akkori választási kampányát a Postabank elnök-vezérigazgatója több százmillió forinttal támogatta és ezért a felmentő ítélet már a Medgyessy-kormány idején született. A második, hogy a gyûlést követő vacsorára, melyen a kíséret és a helyi szponzorok vettek részt, Nógrádi József komám főzte a halászlevet, akinek az év októberi meggyilkolását később Pintér és Gergényi tábornok urak a fia nyakába varrták, hogy az indítékok és a gyilkosok homályban maradjanak. A szponzorok nevei a megyei bûnügyi rovatokban merültek ismételten fel.

A következő részt különösen Für Lajos úr figyelmébe ajánlanám. Mostanában a politikusok körében divattá vált az orosz medve bajuszát cibálni, képletesen mondva. Jelenlegi helyzetünk egyik okának tartom a magyar-orosz viszony elhidegülését, ami miatt piacaink nagy részét elvesztettük. 1990-ben, mint tudjuk, magyar kezdeményezésre szûnt meg a Varsói Szerződés, elhalt a KGST is, a mi kezdeményezésünkre. Eddig rendben is lett volna a dolog, a viszony-megromlása ezután történt. Minden józan gondolkodású ember beláthatja, ha egy kis ország egy világhatalom szomszédja, ráadásul energia-ellátásának döntő hányada onnan biztosított, akkor nem szerencsés dolog piszkálni (mást úgysem tudtunk), mert semmit nem ér hatalom nélkül a harag. Az MDF teleragasztotta az országot a "Tovarisi konyec" plakáttal, válaszul az oroszok egy mosolygós kiskatonát mutattak a vonatablakban, "Isten veletek magyarok" - felirattal. No comment.

Für tanár úr az Echó tévé Obersovszki mûsorában azt fejtegette, hogy a magyarságra káros, hogyha engedünk az orosz befolyásnak, meg hogy mennyire rettegett '56-ban az oroszok őrizetében. Nos, félnivalóm nekem több volt október utolsó napjaiban, a Soroksári úton több tucat orosz halottal a környékemen, mert ha akkor elkapnak, ez az írás nem készül el. A riportból nekem úgy tûnt, hogy Für úrnak orosz fóbiája van. Később úgy alakult az életem, hogy repülős és lokátoros ismereteimnek köszönhetően '64-től '68-ig a kémelhárítás tisztje voltam, és a csehszlovák beavatkozás után önként leszereltem. Rakétás és repülőtéri objektumok külső biztosítása volt a feladatom. Orosz tagozatú gimnáziumot végeztem, így nem kellett tolmács. 1988 óta egy alföldi éttermet tulajdonoltam és üzemeltettem, ahová egyre több orosz tiszt járt be a nyelvi tudásom miatt. 1989-ben már heti gyakorisággal nálam vacsorázott a kecskeméti szovjet hadosztály tiszti kara. Jó kapcsolatom alakult ki a hadosztályparancsnokkal, Zsurazjov vezérőrnaggyal, de különösen a páncélos hadosztályparancsnokkal, Valerij Kerimovval. Aki Jazov hadseregtábornok szovjet honvédelmi miniszter nevelt fia. Sokszor hajnalig folyt a beszélgetés és a vita a várható politikai és gazdasági változásokról. Akkori lakóhelyemen '88 nyarán kezdtem szervezni az MDF-et, amelynek helyi vezetője, majd a megyei választmány egyik meghatározó vezetője lettem, naprakész információim voltak az eseményekről. 1990. június végén a szovjet hadosztály parancsnoka egy vacsorán felvetette, hogy a későbbiekben meghívná hozzám vacsorázni a Déli Hadseregcsoport tábornokát, Matvej Burlakov tábornok urat, aki jelezte, szeretne egy olyan magyar emberrel beszélni, aki részese a változásoknak. Néhány nap múlva értesített az időpontról, majd kellő biztonsági intézkedések után megérkeztek. Személyében egy szibériai származású nagytermetû, nagyivó jó homorú, és jól tájékozott embert ismertem meg. Hajnali kettőig beszélgettünk, ekkor már biztos volt a kivonulás, csak a módja és ütemezése volt kérdéses. A tábornok szándéka az volt, hogy a tartalék lőszer egészét, a fegyverzet egy részét, a rakéták kivételével, és az egész üzemanyag készletet itt hagyják a Magyar Honvédségnek, jelképes összegért. Nagyon kíváncsi volt, hogyan látjuk mi magyarok a két ország további kapcsolatainak viszonyait.

Arra a kérdésre, hogy a jövőben milyen mértékben kívánnak beavatkozni a magyar és a Közép-Európai ügyekbe, szó szerint a következő választ adta: "Nyugodtak lehetnek, a jövőben a magukat kommunistának álcázó tolvaj zsidók védelmében egyetlen egy töltényt sem lövünk el, sem itt, sem máshol". Nagyon szidta Aczél Györgyöt, Rajnai Sándor moszkvai nagykövetet, akik szerinte izraeli kémek. Ez időben különböző tanácskozásokon szorgalmaztam a média és belügy nagytakarításának mielőbbi végrehajtását, de falakba ütköztem. Lezsák Sándor válasza ez volt: "Hogy képzeled, hogy amíg itt vannak az oroszok, ez addig lehetetlen". Elmondtam neki Burlakov válaszát és láttam, hogy nagyon furcsán nézett reám. Második és egyben utolsó találkozásunkra kb. két hónap múlva került sor, amikor a tábornok elmondta, hogy nehézségekbe ütközik a magyar kormánnyal közvetlenül tárgyalnia, nem akarják fogadni, pedig nagyon fontos ajánlatokat tenne a legfelsőbb moszkvai vezetés jóváhagyásával. Nagy nehézségekbe ütközik a kivonulásra kerülő csapatok otthon elhelyezése, ezért egy-két év haladékot kérnének a teljes kivonulásra. Ugyanakkor felajánlják, hogy egy gépesített páncélos lövészetet és egy repülőhadosztályt itt hagynának a magyar hadseregbe beintegrálva, magyar vezénylet alatt. Ha akármilyen veszély fenyegetné az ország szuverenitását, a csapatok magyar parancsra korlátlanul bevethető. A magyar kormány vállalja az itteni hivatásos állomány fizetését és a sorállomány étkeztetését. A tisztek otthoni fizetését ők fedezik. Cserébe a végleges kivonulás esetén itt hagyják a teljes fegyverzetet és felszerelést. A két alakulat, a Kecskeméti Központi Lövész és a Debreceni Repülő Hadosztály. A kecskeméti hadosztály alárendelt alakulatainak harcértéke vetekedett az egész magyar hadsereg ütőereivel. (Egy harci helikopter ezred, két legmodernebb technikájú páncélezred, egy ezred és egy zászlóalj, sorozatvető nehéztüzérséggel felszerelt nehézalakulat, egy páncélos felderítő és egy mûszaki zászlóalj. A debreceni repülőhadosztály MiG 29-es és SzU 27-es típussal, tehát a legmodernebb technikával repült.) Felkerestem Lezsák Sándort, aki közölte, hogy a hét végi lakiteleki rendezvény vendége Raffai Ernő, honvédelmi minisztériumi államtitkár, ő bejelent hozzá és neki mondjam el ezt részletesen. Erre a találkozásra a lakiteleki Mûvelődési Házban került sor. Raffai végighallgatott, de láthatóan nem lelkesedett az ajánlatuktól, később üzenetben elutasító választ küldött. Még a válasz megérkezése előtt volt Kiskunhalason egy kibővített választmányi ülés, ahol nagy naivul szintén beszámoltam az ajánlatukról, ahol vegyes fogadtatás volt. A Kecskeméti Hadosztály '91-92 telét Nyetropetrovszk mellett, sátortáborban töltötte 35-40 fokos hidegben, majd utána a hadosztályt feloszlatták. Most fogóddzunk meg: Németországból csak 1993-ban távoztak a szovjet csapatok, rengeteg felszerelést hátrahagyva. Az ajánlat visszautasításának utóhatása lehet az is, hogy a kivonuláskor a csapatok a laktanyáinkat lerombolták, és hatalmas környezetszennyezést hagytak hátra. A nyugati titkosszolgálatok röhögtek a markukba, hogy sikerült megrontani a szovjet-magyar viszonyt, aminek következménye volt a keleti piac elvesztése.

1991 telén egy este vadászpilóták tértek be vendéglőmbe. Mind ismertem őket, hisz rendszeresen vendégeim voltak, így aztán nemsokára én is hallgatója lettem a repülős történeteknek. Amit itt leírok, ha nem saját fülemmel hallom, el sem hiszem... Néhány napja 15.000 méter magasan repültem éjszaka, amikor orosz beszéd ütötte meg a fülem, kezdte történetét egyikük. Nemrég még oroszul forgalmaztunk, így kíváncsiságból beleszóltam a mikrofonba.

- Magyar vadászpilóta vagyok 15.000 méteren, hallak benneteket, kik vagytok!
- Zdrasztvuj tovaris - jött a válasz. Leningrádi harci repülőezred, MiG 29, időjárás felderítők vagyunk, 20.000 méteren repülünk.
- Vengerszkíj lotcsik! Mi kerestük a kapcsolatot magyar pilótákkal. Vidd a hírt, hogy Leningrád népe éhezik, mint a háború alatt. Súlyos élelmiszer-hiány van. A város vezetése 60 vagon húsért átadna egy komplett Míg-29 harci repülőezredet, szakemberekkel kiképzéssel. Továbbítsd a hírt a légierő vezetésének. Segítsetek, segítsetek! Éhen halnak városunkban az emberek!
- Továbbítom - válaszoltam, s el is búcsúztam, mert rám szólt a torony, hogy kivel kommunikálok oroszul a frekvencián. ők nem hallhatták az orosz pilótákat.
- Isten áldjon, jó leszállást! - szólt a válasz, s már el is vesztettük egymást süllyedés közben, mert rá kellett állnom a hazavezető irányra.
S, mit tett a parancsnokság! Kérdeztem én, mint kíváncsi kívülálló. Nem tudom, szólt a válasz. Jelentettem, de nem kellett leírnom a történteket.

Ekkor megkerestem az MDF vezetőit, név szerint Lezsák Sándor és Raffay Ernő lesöpörtek. Néhány héttel később 20.000 tonna húst semmisítettek meg egy szabolcsi hûtőházban.
A pöffeszkedő dilettáns MDF-s politikusok érzéketlen vezérkara nemcsak emberségből vizsgázott nullára, de még annyi eszük sem volt, hogy egy csekély segítségért cserébe, túl az általános humanitárius kötelezettségen, súlyos dollár milliárdokat spórolhattak volna meg a Hazának. Így néhány évvel később, az adófizetőket jelentősen megterhelve, hosszú-hosszú tárgyalások után megvettük azokat a MiG 29-eseket, amelyeket bartell üzletben megkaphattunk volna.

Így játszotta el az MDF-s politikai "elit" az utolsó esélyt egy baráti-üzleti kapcsolat kiépítésére a hatalmas és befolyásos, a magyar piacot fellendíteni képes Oroszországgal szemben, s mutatta ki érzéketlenségét az emberi szenvedés iránt. Így jártunk, és bizony nem jártunk jól! Ezt kihasználva már 1991 második felében a NATO raktárakból több ezer tonna lejárt szavatosságú húst és vajat szállítottak a Szovjetunióba. Jóhiszemû közvetítésemnek az lett a következménye, hogy KGB-s ügynöknek minősítettek.

Tisztelt Für Lajos tanár úr! Az orosz kapcsolat nem ördögtől való. Mondom ezt annak ellenére, hogy engem 1944 novemberében majdnem agyonlőtt az anyámat megerőszakolni igyekvő felszabadító részeg harcos, szerencsére társa felütötte a sorozatvető csövét és a golyó a pince plafonjába ment. Apám annak a konzervgyárnak volt az igazgatója, majd helyettese, amelyik '53-ig jóvátételre termelt és '49-től szovjet igazgatója volt. A szovjetek által nyakunkra ültetett hatalmasok igen aktívan moszkvai fenekeket nyaltak. Mára megszaporodtak a fenekek: Washington, London, Párizs, Berlin, Brüsszel, Tel-Aviv. Lassan nyelvhiány keletkezhet, bár ugyanazok, vagy leszármazottaik nyalnak. Az orosznak csak a magyar termék kellett, a gyár meg a föld nem. No meg az átadott bankkölcsön, a guruló dollár, Kapolyi, Marjai, Nyers, Szûrös, az új urainknak meg minden. Gabona, hús, bor, föld, gyár, újabban kórház és iskola, az összes bank és energia-szektor. Cserébe mit kaptunk? 20 milliárd dollár adósságból 90 milliárd, ebből eddig kifizettünk 200 milliárdot és 25 év alatt eltûnt a nemzeti vagyon. Ráadásul kaptunk egy mocskos cionista diktatúrát a nyakunkba meg egy rendkívül látványos uniós tagságot egy olyan szerződés alapján, amiről tárgyalni sem lett volna szabad. Ennek alapján 2011-ben elveszik a termőföldünket, jelenleg pedig ömlik be a határon a silány, esetenként lejárt szavatosság élelmiszer, bóvliáru, ami ott már eladhatatlan, az illegális, veszélyes hulladék, a szemét tízezer-tonnái, mert csak töredéke van felderítve. Kibogozhatatlan és átláthatatlan gazdasági társaságok fosztogatják adóbevételeinket, és az államkasszát minden beruházás legalább a duplájába kerül, mint más országokban, a korrupció miatt.

A kis- és középvállalkozókat teljesen padlóra teszik. A magyar vendéglátást például egy olyan higiéniai követelmény-rendszerrel, ami állítólag uniós, de például a mediterrán országokban, ahol sokkal melegebb van, még nem is hallottak róla, és a pályázati rendszerek szintén a korrupció melegágyai. A legfelháborítóbb gyalázat a magyar mezőgazdaságot és a gazdákat érte. A 25 százalékos támogatással, ami olyan, mintha a 100 méteres síkfutásnál az ellenfélnek 75 métert adnánk. Hosszan lehetne még sorolni a sérelmeket. Ebbe a koporsóba az első szegeket a naivul dilettáns Antall kormány ütötte. Bár én Antall ártatlanságában sem hiszek, mert őt Aczél György és Mark Palmer találta meg erre a feladatra. Önt csak azért becsülöm nagyra, mert legújabb történelmünk egyetlen politikusa, aki felelősségét elismerte- persze ez az utókor előtt nem jelent teljes felmentést, mert ön is elmulasztotta eltávolíttatni a seregből a politikai komisszárokat és azokat a tábornokokat, akik később segédkeztek a magyar haderő izraeli parancsra történő leszerelésében, hogy helyette egy, az irányításuk alatt álló őrzővédő csapat legyen a fegyveres erő, meg a szintén odahúzó terrorista rendőrség. Mindezek alapján azt hiszem, ön is beláthatja, hogy az oroszok felé történő nyitást nem szabad tiltólistára tenni. Mert ezektől saját erőnkből már nem igen tudunk megszabadulni. Mert Putyin pedig a tolvajainak egy részét Szibériába számûzte, nagyobb részét pedig Izraelbe küldte.

ő tudja miért. Az izraeli tábornoki kar negyede Moszkvában végzett. A jelenlegi miniszterelnökről nagyon rossz véleményem van. Egyetlen pozitív cselekedete az oroszok felé történő puhatolódzása, ha ugyan ez saját szándéka volt. A gazdasági kibontakozás lehetősége az lenne, ha az oroszoktól bartellban tudnánk venni az energiát, olajat, gázt, áramot, és ehhez pedig újra keresni kellene néhány moszkvai feneket. Semmi esetre sem az a tárgyalási stílus a nyerő, amelyet Orbán elnök úr mutatott gázügyben, amikor is az orosz nagykövet 5 perc alatt helyre tette őt. Erre most vendégül látja a kongresszuson azt a Wilhelm Martenst, aki már az október 23-ai budapesti fellépésén ékes bizonyítékát adta, hogy kelet-európai meg magyar ügyekben teljesen tájékozatlan. Nevezett úr kongresszusi felszólalásában a mi kontónkra újra belekötött Putyinba, mondván, hogy az EU ellen gázfegyvert vetett be. Talán azt kellett volna ennek a balga belgának tudomásul venni, hogy a gáz az oroszoké, a közép-európai gáz pedig rajtuk keresztül jön. A másik hatalmas előnye a bartell-üzletnek az lehetne, hogy a mezőgazdasági termelők újra piachoz juthatnának, felfuttathatnák termelésüket, és nem mennének tönkre, mert most mindig az a termék nem kell, ami éppen megterem, aztán bagóval kifizetik, ha egyáltalán fizetnek, lásd Leisztinger, meg a Bajnai féle liba-ügyet.

Kemény Z. Gábor

[Forrás: Kemény Z. Gábor]

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: repülőhadosztály, legfelháborítóbb, lényegtelenekben, pótcselekvéseket, kezdeményezésére, elmérgesedésének, hadseregtábornok, megfélemlítették, érvényesülhetett, megsemmisítették, nehéztüzérséggel, adóbevételeinket, népszabadságban, találkozásunkra, vezérigazgatója, gengszterváltók, végighallgatott, problémamegoldó, kulcspozícióiba, kibogozhatatlan, tönkretételéért, ellenvéleményét, félreállították, hadseregcsoport, agyonhallgatták, felfuttathatnák, nyetropetrovszk, kiszolgáltatott, kezdeményezésre, megkelesztettek, leszármazottaik, teleragasztotta, felszólalásában, tanácskozásokon, tömegpszichózis, kötelezettségen, vidéki élet, valós problémákról, hatalom csúcsain, illegitim hatalom, változtatások mikéntjére, egész MDF-et, soron következő, frakciótagság megszüntetését, választmányi tagok, média-egyensúly ügyekben, történtek után, drámai megszólalások, időzítéssel kapcsolatban, túloldalról kapták, karmesteri pálca, hangulat elmérgesedésének, Csoóri Sándor, Nemzeti Fórum, Lezsák Sándor, Fritz Tamás, Sólyom László, Bíró Zoltán, Pozsgay Imre, Csurka István, Cser Ágnes, Magyar Fórum, Debreczeni József MDF-es, Goór Imre, Debreczeni József, Krajcsovszky József, Kecskeméti Tanító-, Óvónőképző Intézet, MSZMP Bács-Kiskun, Balogh Bertalan, Jakab Pista, Gyurcsány Ferenccel, ELÉG VOLT, Tonhauser László, Orbán Viktor, Kiskőrösi Mû, Kósa Gyula Metész, Nógrádi József, Varsói Szerződés, Valerij Kerimovval, Déli Hadseregcsoport, Matvej Burlakov, Magyar Honvédségnek, Aczél Györgyöt, Rajnai Sándor, Kecskeméti Központi Lövész, Debreceni Repülő Hadosztály, Felkerestem Lezsák Sándort, Raffai Ernő, Kecskeméti Hadosztály, Raffay Ernő, Tisztelt Für Lajos, Aczél György, Mark Palmer, Mert Putyin, Wilhelm Martenst, Kemény,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alakot vált...  Paul David Tripp Április 23  Muratáj  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Alvó cica  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Egyszerűen  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Naplemente  Gondolatok az életről és szere...  Szent György napi hiedelmek, s...  Ázzal aki csak szép  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Életművészet  Ha így haladunk...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Különös!  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Gömb  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Sokkal bölcsebb a természet,  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Április 22. a Föld napja,  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Aki szeret, annak senki sem id...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Gábor Dénes gondolata  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Amit átélünk,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  A keserű igazság  Szent György napi hiedelmek, s...  Maradék idő  Ázzal aki csak szép  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Egyszerűen  Aki szeret, annak senki sem id...  Paul David Tripp Április 24  Esti kép  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vidéki élet, valós problémákról, hatalom csúcsain, illegitim hatalom, változtatások mikéntjére, egész MDF-et, soron következő, frakciótagság megszüntetését, választmányi tagok, média-egyensúly ügyekben, történtek után, drámai megszólalások, időzítéssel kapcsolatban, túloldalról kapták, karmesteri pálca, hangulat elmérgesedésének, úgynevezett ellenzéki, kicsit kiabálni, hamis illúziót, megtámadott társadalomban, társadalmi robbanás, utolsó morzsákat, nagy hevület, nemzeti érdek, legkézenfekvőbb példát, parasztok gyáván, aláírt megállapodás, lényegi kérdésekben, érintettek figyelmébe, szükséges kibontakozás, magyarságnak 1989-ben, soha addig, nemzet további, átalakulás kulcspozícióiba, nemzeti vagyont, társadalom önfenntartó, anyagi javak, pénz lett, prédálás bálványa, idegen érdekek, része cinkosan, másik része, antiszemita bélyeget, ellenük fellépő, magyarság kulturális, önök munkája, nemzeti vagyon, kiszolgáltatott magyarság, cselekvés illúzióival, határozott elszámoltatási, gazdaság-élénkítő problémamegoldó, választások előtt, előre megírt, páncélozott BMW-be, csendes sarokba, mondatban utalt, első intézkedésük, privatizációs szerződések, felelősök őrizetbe, hallgatóság vörösre, tömegpszichózis elmúltával, addigi Postabank, elnök urat, hatalmas kárösszeg&#251, barna ötezreseket, eredeti klisék, győzelem után, hamiskás magyar, kongresszusi beszédet, felmentő ítélet, helyi szponzorok, gyilkosok homályban, szponzorok nevei, megyei b&#251, következő részt, politikusok körében, orosz medve, magyar-orosz viszony, világhatalom szomszédja, mosolygós kiskatonát, magyarságra káros, orosz befolyásnak, oroszok őrizetében, riportból nekem, kémelhárítás tisztje, csehszlovák beavatkozás, alföldi éttermet, nyelvi tudásom, kecskeméti szovjet, várható politikai, megyei választmány, szovjet hadosztály, vacsorán felvetette, későbbiekben meghívná, olyan magyar, szibériai származású, tábornok szándéka, tartalék lőszer, rakéták kivételével, egész üzemanyag, jövőben milyen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.